Een website bouwen als ondernemer

Geschreven door: De mannen van KJEL

Ben je van plan om binnenkort een nieuwe website op te zetten voor je onderneming? In dat geval zijn er verschillende zaken om vooraf over na te denken. Welke domeinnaam sluit bijvoorbeeld goed aan bij de naam van je onderneming? Ga je voor een simpele bedrijfswebsite, of wil je ook producten kunnen verkopen op de website? Enzovoorts. In dit artikel geven we verschillende tips, die van pas kunnen komen bij het opzetten van een nieuwe website. Er zijn op internet tal van andere ondernemingen te vinden, die je kunnen helpen bij het opbouwen van een website voor je bedrijf.

Tip 1: geschikte domeinnamen vastleggen

Allereerst is het belangrijk om geschikte domeinnamen vast te leggen. Kies bijvoorbeeld voor de combinatie van een .nl-domeinnaam en een .com-domeinnaam. Zo kun je in de toekomst ook naar het buitenland uitbreiden, zonder bang te hoeven zijn dat anderen je domeinnaam inpikken. In de tijd dat je deze domeinnaam nog niet gebruikt, kun je deze door laten sturen naar je .nl-domeinnaam

Tip 2: zorg voor een duidelijke huisstijl

Wanneer je momenteel al briefpapier gebruikt om bijvoorbeeld facturen naar klanten te sturen, is het raadzaam om die huisstijl ook op je website terug te laten komen. Door voor een duidelijke huisstijl te zorgen, zullen mensen je bedrijf direct herkennen als zij je website bezoeken. Dit geldt niet alleen voor de kleuren in de vormgeving van je website, maar ook voor de manier waarop je bezoekers aanspreekt.

Tip 3: kies voor een blog op je website

Om bezoekers te kunnen blijven verleiden om naar je website te komen, is het zinvol om direct een blog te beginnen. Met een blog kun je interessante content met bezoekers delen. Zij zullen maandelijks terugkomen, om de nieuwe artikelen te lezen.

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

#Kennisdelen

Onze nieuwste blogs

Overtuigd om samen te werken?

Neem vrijblijvend contact met ons op en haal het meeste uit uw bedrijf.