#Groeien

Groeien met je bedrijf was nog nooit zo dichtbij…

De groeifase in met je startup is soms een lastige opgave! Er zijn veel dingen waar je rekening mee moet houden en soms heb je wel 1001 taken op één dag. Hoe je hier controle op houd en welke dingen belangrijk zijn helpen we je graag bij! Jij kan namelijk het verschil maken met je bedrijf maar daar zijn wel een aantal stappen voor nodig. Hieronder leggen we het even uit.

Kosteloos

Koffie met een doel

Ben jij net gestart met je bedrijf of heb je een startup voor een periode van maximaal 3 jaar? Dan ben je aan het juiste adres. In onze intake: Koffie met een doel. Helpen we je met de eerste stappen zetten om meer grip te krijgen op het groeien van je startup! 

Het starten van een bedrijf kan veel stress met zich mee brengen. Er zijn ontzettend veel dingen waar je rekening mee moet houden en soms zie je door de bomen het bos niet meer. Toch kan jij dit! Je bent althans eigenaar van je eigen bedrijf. We helpen je daarom graag met de eerste stap naar die grip! Dit doen we in 2 sessie. De eerste willen we jou leren kennen en formuleren we een plan. De week erna is het plan in actie en hebben we een follow up. Volledig gratis

€24,99 per maand (2 sessies per maand en vragen stellen online)

Opfrissen basis

Jezelf onderscheiden van je concurrentie? Dat begint bij opfrissen. Waar staat je bedrijf nu? Waar wil je naar toe? Hoe beweegt je markt? Hoe staat het met je klant?

Dit soort vragen komen naar voren en nog vele meer! In deze sessies gaan we je helpen om je bedrijf naar het volgende niveau te tillen! Samen op zoek naar nieuwe kansen en meer duidelijkheid. Voor jezelf, maar ook voor je klant! Ben jij opzoek naar die groei in je bedrijf? Opfrissen en take action!

49,99 euro per maand (2 sessies en opdrachten met goals, elke 2 maanden review moment)

Opfrissen Pro

Met Opfrissen PRO ga je nog dieper in op de KJEL methode. Jij gaat hier echt aan de slag en wij helpen je natuurlijk. Met persoonlijke opdrachten en goals ga jij je bedrijf echt laten groeien! 

We doorlopen de gehele methode en verzamelen vervolgens alle mogelijke kansen en ideeën voor je bedrijf. Let op! Dit is alleen voor diegene met de juiste motivatie!

99,99 euro per maand (wekelijks sessie moment, opdrachten met goals, maandelijkse review en het live vieren van de successen!)

Warmdraaien

Hier gaan we aan de bak! Door middel van onze KJEL methode doorlopen en bekijken we in 4 sessies per maand! Je bedrijf vanuit verschillende perspectieven.

Jij gaat flink aan de slag met opdrachten en doelen voor je bedrijf! Let op! Dit is alleen voor diegene die hun hart en ziel erin willen gooien! Hoe ga je die groei nou echt goed aanpakken? Waar ga je naar kijken bij je klant? Flink warmdraaien dus!