#Wiezijnwij?

Het verhaal van KJEL

Wij zijn Kees en Jelle, twee jonge ondernemers beide opgegroeid in een dorpje naast een grote stad. Onze paden kruisten elkaar op de opleiding Business Innovation. Hierin leerde we innoveren, ondernemen en nog veel meer. Het idee van KJEL ontstond in het najaar van 2018. Kees was onderweg naar een borrel en struikelde over een artikel van het AD. Hierin stond dat er meer dan 2800 in Nederland failliet waren gegaan. Helaas loopt dit aantal nog steeds op. 

Wij schrokken hiervan en besloten na een week inzinking, actie te ondernemen! Na ‘heel veel’ vallen en opstaan kwamen wij na 1 jaar erachter dat het allemaal te maken heeft met de meerwaarde dat een bedrijf levert. De rest is beroepsgeheim! 😉 Hieruit is KJEL ontstaan. Sinds 2018 tot nu is het een hele reis met vaak het roer omgooien, vallen en weer opstaan. Maar één ding is zeker we houden het:

Simpel voor jou
Simpel voor je klant
Simpel voor je groei

#Kijkjeachterdeschermen

Jelle Zandbergen

Jelle, is een ontzettend motiveerde en enthousiaste jongen. Jelle houdt zich voornamelijk bezig met KJEL ‘in de markt zetten’. Het constant willen verbeteren van de klantbeleving bij KJEL.

De kwaliteiten van Jelle zijn; creatief denken, zijn overtuigingskracht maar bovenal zijn ondernemingskracht. Jelle heeft een ontzettende drive om zich steeds breder te ontwikkelen. Al met al voel ik me ‘gezegend’ om samen te werken.

#Kijkjeachterdeschermen

Kees Beskers

Kees is niet alleen een toffe gast maar ook een intelligente! Kees houdt ervan om dingen simpel te houden ‘Niet moeilijk doen’, is dan ook één van zijn slagzinnen! Hij kan uren vertellen over duurzaamheid en NAC maar zijn echte kracht ligt in het begeleiden van creatieve processen en hier concrete stappen uit formuleren!